Henrique Cunha Architect

 

Henrique Cunha Design | Copyright © Henrique Cunha 2008-2018

exhibition / interiors	0806ei.html

Due to the company growth in the recent years, the management considered essential to expand the office area. This refurbishment intends to improve the working conditions and increase the space flexibility, to accommodate the increasing number of working stations. The challenge of this intervention was to implement the project without stopping the company work.

After studying the site, taking into account the current and future needs of the company, it was decided to divide the offices into sectors and organize them by interaction areas. This decision has produced a layout that fulfilled the client requirements. As an example of the flexibility of the offices, it could be mentioned that one of the offices, projected as an archive, can be converted into a workroom if needed. Another area, currently prepared to receive six employees, has an infrastructure that allows the space to be divided into two separated offices.

Lumarca New Office Layout | Fermentelos - Portugal

Henrique Cunha

Henrique Cunha

Henrique Cunha

Henrique Cunha

Henrique Cunha

