Henrique Cunha Architect

 

Henrique Cunha Design | Copyright © Henrique Cunha 2008-2018

exhibition / interiors	0902ei.html

Execute and install in less than a month, an entertainment area in the Optimus Alive 08 concert arena. The exhibition space should give distinctiveness to the car, must include a social zone for the public and a more restricted area for guests. The structure has to be prepared for re-use, with a minimal intervention work.

Based on the need to create a versatile and reusable modular shape, a metal structure was selected. The ladder was intentionally directed toward the rear, to create a more restricted and reserved zone. The upper floor comprises a bar for guests and a balcony covered in wood. This created a comfortable and distinctive space, also a privileged spot to watch the concerts. To encourage recycling, three tubes (externally visible) conduct the waste to different containers, giving to the space an industrial appearance. Downstairs was created an area with video games, in order to capture the attention of the audience and to make a direct reference to the car model that was being presented/promoted. In this space was also created a lounge area.

Volkswagen Lounge Area | Music and Arts Festival OptimusAlive08 - Oeiras - Portugal

Henrique Cunha

Henrique Cunha

Henrique Cunha

Henrique Cunha

José Nuno Amaro

Henrique Cunha

